IndaFotó képek

RSS

Follow KGyST on Twitter 

AideRSS

Friss topikok

Linkblog

2009.01.23. 19:15 KGyST

Internet: egymlliárd

2008. december 8-án lépte át az internetet használók tábora a bűvös egymilliárdos határt, az otthoni és a munkahelyi hozzáféréeket számolva (és kihagyva a netcafék látogatóit és a PDA-k felhasználóit).

A legynagyobb online felhasználótáborral nem meglepő módon Kína (170M) és az USA (160M) rendelkezik, Japán, majd a három fontosabb európai ország előtt. Ami nagyon meglepő, hogy India, melynek lakossága és fejlettsége alig marad el Kínától (illetve, ezek alapján mégsem alig), mindössze 35M felhasználóval (a kínai ötöde) rendelkezik. Nem meglepő, ha az indiai csoda ráérősen közeleg, illetve el lehet azon gondolkodni, hogy mennyire reális az ipari társadalom átugrása, és azonnal az információsba érkezés. A jelek szerint kevésbé.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő internet


A bejegyzés trackback címe:

https://kgyst.blog.hu/api/trackback/id/tr2898292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása